Reality TV : So you think you can dance

So gua minat giler tgk rancangan so you think you can dance..with astro yang macam haprak kejap tayangkan kejap tak..gua telah mengambil initiative sendiri untuk mendonload episod ni from “teluk lanun”….hahaha….

gua kurang suker tgk rancangan nyanyian sbb gua raser, gua nyanyi lagi best..whatttt?? anyway..baru baru ni gua habes donload the whole season 10…so bantai lah tgk2 and sokong2..pastu biler peserta gua kene tendang gua emo..

makcik tu dah lah cantek sgt, menari mmg best giler tapi orang (americans) x undi sgt…tension gua…tapi naseb baeklah gua ni dok mesia..kalo x maunyer habes duit dok undi makcik (hahaha..suker2 panggil makcik padehal dier nih muda sgt lagi 21-22 mcm tu)..

tapi antara banyak2 season n peserta..gua paling sokong/minat is budak Kent Boyd..so talented and down to earth and ade satu piece by Travis Wall, dier menari dengan Neil…memang menusuk..setiap kali tgk mesti raser cam nak emo2 kuar air mata..bongok kan??

maka sekain saja hal duniawi gua ceritakan hari ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s