lagu rock mendayu-dayu and all the stupid things i do growing up

aritu telah menterkejutkan oit and kak hani bila gua boleh secara super spontan ikut nyanyi lagu spoon memori sekuntum rindu yang kuar kat radio dlm kete on the way back kl….

sebelum ni menterkejutkan fitri bila gua nyanyi lagu sheila on 7..seberapa pantas…tanpa silap ok..

dulu as the 90s kids kitorang ade buku lirik..so kalo dgr lagu kat radio lari2 amek buku and update lagu yang dengar dalam buku lirik tu…nati kat sekolah tukar2 buku and salin lagu yang xde..series bongok kalo fikir2 sekarang ni…

lagi satu bende bongok adelah sumer orang ade buku biodata…kumpul duit beli buku kulit tebal..pastu balut cantik2..pastu soh orang isi, nama birthday, makanan ad minuman kegemaran..sort of our hard copy facebook lah…sebenarnya kita memang dah lama main facebook cuma bukan kat internet je…selain buku biodata (utk kawan)…we olss jugak ade buku autograf untuk cikgu2…bongok sgt…

masa sekolah menengah gua ade fail..balut cantik2..pastu letak gambar moto besar and kat dalam letak gambar norish karman….gua minat giler norish karman ni..dulu kira oklah dier belakon tu..memang obses tahap kalo gua jumpe gua yang dulu gua raser macam nak cekik2 dier..memalukan orang je….sekarang oit fitri and even mak gua suker anjing2 kan gua pasal norish tu..dayyum tau derang ni…bila norish masuk master chep aritu sgt meriah derang ejek2 gua…mcm syiall….ahahahha

selain tu..gua jugak suke menyanyi masa kecit tu siap masuk pertandingan menyanyi kat sekolah..nyanyi lagi poziah latip teratai layu ditasek madu lagi tu…eiiiiiiii…seyes lah..ape otak gua fikir masa dulu tu gua pon xtau….

gua jugak main hoki wakil sekolah…so setiap petang gua pegi belatih ngan member…pegi sekolah jalan kaki..so sambil2 jalan tu kitorang salu nyanyi…nak tau lagu ape???…yang nih lagi xboleh brain lah….

“pasir putih tepi pantai…ombak saling berkejaran….”

ok..kepada sesape lah yang baca lagi blog yang bersawang ni…gua jamin uolls terhibur dgn repekan gua hari ni…

sekian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s