Depression..or kes mengada-ngada

Gua tonggeng dalam seminggu dua je sbb x dapat beli moto besar dlm masa terdekat…gua expect gua down lagi lama..tapi sebab dok sebok kenduri and penat ke sana sini beli barang, hati gua mcm x rase sedeh sgt..atau pon sbb poket dah rabak beli itu ini..and gua sedar, dr gua beli moto puluh2 ribu tu baik gua sedekah duit gua untuk keluarga…hahaha..

berat gua pon dah turun 2-3 kilo sejak kenduri + puasa 6 hari ni..walauweh..tapi sat gi lepas bukak pose, dier naik lagi sket..atau timbang kat umah gua yang weng…

anyway, smlm cuti tolong member gua pindah barang..hasilnya arini gua penat giler, tido kejap pas subuh and then..sdar2 dah 922am…bagus sgt..tercalar rekod gua dtg bukak lampu kat opis ni last week..haishhh…

Aritu gua tgk Avatar, pastu tetiba nak tukar nama moto (kalau beli nnt)..kali ni nak namakan dier Toruk..and gua sbg Toruk Makto…whatttt!!!..geds sgt..

oklah tamat gua merepek. ktengsbai.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s