Gua sedeh…

Haritu pegi kedai moto, cuba try test duduk atas moto and nengok kaki sampai ke dak..hasilnya beberapa gambar dah di ambil…tunjuk kat oit, oit kater demok and moto tu kurus..x padan..so kene kuruskan badan dulu before beli n motor tuh jenis riding position yang menonggek sket…tunjuk kat datin, datin diam je angguk2 tanda setuju statement oit…later she asked oit whether i still want to buy..sort of asking me to reconsider..

so im a bit sad..coz i know it would take some time for me to trim the excess weight..so i may need to postpone..and i think i need to carik moto yang kalo naik, boleh naik dgn badan tegak..in my mind is versys lah yang affordable, amek honda NC700X mahal sgt la pulak..nak byr umah lagi, charlie lagi..so next option is versys..which is 2x dari allocation selamat gua..

Hmmm..org kata kene buat org sekeliling happy pastu kita pon happy…tapi kalo sendiri tak hepi mcm mana nak hepikan orang…

i know that having a big bikes will makes me happy..at least im sure for a while i’ll be very happy..

but now project harvey kene postponed..sesusah sgt..kalo sumer dah x suker sgt gua takyah lah beli…gua nak lari dari rumah aa cam ni….

akekekeke….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s