Upgrade

setelah bertahun-tahun kempen dgn Datin Saniyah, akhirnya beliau telah bagi lampu hijau untuk membeli moto besa…yehu yabedabedu…wlpon Acik Jamal cuba memveto pada saat akhir, namun gerakan beliau ggal untuk melepasi pertahanan pihak lawan…ahahaha..sekarang tgh sewel survey moto mengikut kemampuan dan batasan debt income ratio ku yang un-un je ittew..

mula2 mcm konfiden nak amek er6n la CBR250r la versys la tapi

1. Saya Pendek, terjengket kaki..itu ok, boleh rendahkan moto atau beli but tapak tebal
2. Saya Demok..pandangan dari depan mcm ok..tapi kalo dari belakang hazab…tapi boleh digigihkan…perasaan berkobar mengalahkan org pompuan diet sbb nak muat baju kawen..
3. Moto2 ni berat giler, kalo GT128 boleh lagi angkat2 sket kalo ade mangkuk ayun block2 parking…dgn moto besar..maunyer aku termenung tgu org alihkan moto..and ni kot2 tetiba ade kete buat2 scene rapat2 ke tepi xbg laluan,pastu akak nak kene ballance2..karang ade plak scene ter baringkan moto kat pintu kete derang plak…

Dilema…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s