annoying, budget bagus, the pandai-est in the room

Aku meeting aritu, jumpa dgn seorang yg mcam kat atas tuh..annoying giler ok..dgr dier cakap2 je dah annoying, pastu dgn high pitched laugh yg aku raser bukan untuk bgtau org dier raser some bende tu klaka tapi untuk bgtau org lain yang dier ‘ek eleh, bende camtu pon xkan x tau’…aku wonder siapakah dier..masa tu sgt annoyed ..expression aku : dok kerut kening je spanjang meeting kalo ader dier yg bercakap..

Then hr ni, aku tau siapa dia dan latar belakang dier…orangnya memang ternyata pandai pon, muda2 lagi dah jadik BOD salah satu syarikat komunikasi kat malaysia ni lulusan university paling terkemuka kat UK nun..ade philosophical doctrate…

kejadian ni buat aku fikir byk2 kali..

kalo kita yg x berapa nak pandai ni menyampah tgk perangai annoying dier tu…agaknya dier saket jiwa x dengan ‘kelembapan’ kita ???

Annoying2 dier ade jugak menyumbang kepada negara dan masyarakat..kau ado??

 okay…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s