Bizi yang paling terlampau

Saya bizi sangat sehingga

1. Tanaman saya di Farmville reput dan hilang begitu sahaja, tak sempat tgk pon fasa reput.
2. Sudah genap seminggu tak masak nasi kat rumah – beras habes, tak sempat beli, hanya makan pasta,meehun,roti, wedges,ayamas..
3. Apabila ade la orang tu call, hanya boleh ckp “sorry2..ade discussion..ade bende nak buat”..shain dier..Sorry ye Yang..
4. Tak sempat nak makan lunch. Sarapan nasi berlauk terus.
5. Moto tak sempat nak bawak kedai basuh. Horror!
6. Mengigau bende kerja sehingga terpaksa bangun, tgk2 kejap.pastu baru boleh tido balek.
7. Dah lama tak tgk matahari terbenam, salu balek dah gelap.

Tapi saya suka jugak sebenarnya. hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s