“You..complete..me..”

And with that..aku literally gelak sampai saket perut terguling-guling kat ruang tamu aritu….siap kuar air mata…kali terakhir gelak mcm ni rasanya masa tuh aku terjatuh kebawah/dalam meja kat bilik di Mesian Hall..kene gelak ngan ain..no conversation..just gelak and gelak..and gelak lagi..sampai perut senak..laughter is so contagious..

But when i was literally ROFL this time..i was quite alone..watching The Office (US)..kat Astro Channel 711..


That episode
is about the aftermath of Micheal Scott holiday in Jamaica, where accidentally he sent a personal holiday pic of half naked (concealed..anyway) of Jen on the beach with him on background to the wrong recipient via company email. Soon, everyone in the office knows about him and Jen…

Yang paling lawak..Toby’s ex wife pon hantar email tuh balek ke Toby..and they’re not even talking..

Jen dtg ke Scranton Branch to talk to him about it….kesian giler tgk Micheal biler dier naik ke bilik dier..macam nak kene pegi sembelih..

Dengan berserabut sekali..jen akhirnya mengakui,wlpon Micheal nih sgt..indescribable sungguh perangai..cara fikir…tapi hati Jen tetap meronta-ronta nak kat Micheal…rupanya Jen telah pon confess kecintaan terhadap Micheal..

“uh -huh……” aku ternganga-nganga..

Then masa nak kuar tetiba Jen terkam Micheal and give Micheal 10 minutes to arrive kat nearby hotel/motel.. and…aku…speechless terus…mata terbuntang…suma bagai..

Micheal pon terkejut (aku apatah lagi lah kan)..tapi dier sempat recover..then said

” You..complete..me..” siap dengan gaya tangan..

and aku pon hilang akal kejap..mengilai-ngilai gelak…guling-guling..

seyes..the best episode evaaaaa…

While aku check2 tadi banyak jugak aku dah tinggal citer neh..dah masuk season 6 pon..aku hanya ade DVD season 1-2 jer..huhu..sedey..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s