GoW2:The Ending Sucks

sbb tergantung..saket hati..I’m talking about the God Of War 2..saje  je kan..soh org beli God Of War 3 plak kan..pastu buat dlm format untuk PS3 je kan.. thast 2 of my fav game now on PS3 (yakuza 3 on PS3 only )..perlukah aku kumpol duit untuk PS3 plak? huhuhuhu…arghhhh!!!…pepenat aku lawan segala jenis bende alah..pastu tak dapat jugak bunuh Zeus lahanat yang penipu ittew..

Setelah berhempas pulas lawan dgn Zues himself, dah kene tikam kat perut bagai, boleh la plak kan melarikan diri setelah Athena dtg distract..chey…

Anyway on other things,  aku ada terfikir..mak Zues nih kecik mcm regular human, bapak dier Kronos punya la besar (Titans)..caner la zues nih boleh di concieve..hehehehe..pelik2..maybe aku tak habes lagi mengaji bab Greek mythology..hahaha..nnt dah habes research aku update korang ye…

so aku maen balek game neh..game neh bole tahan la..org jahat yang paling menyakitkan hati aku adelah roda berapi yang ade kepala kat tgh2 ..huhuhu..bikin hati panas..sampai sekarang aku cuba bayangkan mcm mana lah keadaan dier masa baby biler 48 organ dier telah dicuri syaitonirrojim2 yang terbabit..hehehe..kelakar pon ade gak..setiap kali masa dier mengerang after kalahkan sekor syaiton..dok teka-teka body part mana yang dier dapat…hehehe..anyway..nak maen gama punya pasal..sukati ko la..how ridiclous pon it may have appear..maen aje la…hahaha..

Oh terlupa..Need For Speed Most Wanted tak habes lagi..hahahaha..nnt aku update..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s