Dua beradik..

Raya ke berapa ntah sewaktu berjalan-jalan sekitar Palong 4 diorang terjumpa kucing2 kat tepi jalan..

Bawak balek..cuma kali ni kerana dikasi masuk rumah and makan tanpa orentasi dari yours truly for a few days, derang kan berak merata di rumah..Akibat dari hal tersebut..salah seekor telah dihantar ke kem re orentasi..which involve me saying a few words right at it face..tak berkedip mata dier kene khutbah pendek..antara lain khutbah tersebut mengandungi ayat larangan keatas beliau agar tidak membuang kotoran di dalam rumah/ke atas kain lap kaki dan sebagainya..adek beliau tidak sempat dikhutbah kerana maseh dlm keadaan lemah akibat kekurangan zat..Alangkah terharu dan bangganya aku, beliau tidak lagi membuang kotoran didalam rumah..cuma adeknya yang tidak diorentasi maseh melakukan kegiatan tidak bermoral tersebut..balek minggu nih aku akan re orentasi yang sekor lagi tuh..

Harus lah mereka berdua menjadi model aku kan..hehehe

RAYA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s