Undermining my inteligence

Aku paling pantang…If somebody lied to me..then try to cover it up poorly..

Untuk menggambarkan tahap kepantangan melampau apabila ditipu..caner ek..*jap fikir..*

its like, i rather kalo laki aku nak kawen laen,dier bgtau aku..dari dier kawen senyap2 or worse berpoyer-poyer kat luar..( not like this is happening)…aku boleh terima lagi….do you get it?..

I rather be alone and friendless than having a close friend who lied to my face..this type of friend,tak tahu biler kita akan ‘dijualnya’..bahaye…

Kali ni aku bg peluang lagi untuk ko tipu aku..undermining my inteligence ye..the next will be the last..

Kalo Ah-Soh Palong 9 tuh try nak tipu aku/duit aku, aku tak kesah sgt lagi..

Ni yang aku dah anggap family aku..tipu aku??

Makan dalam beb.

Dengan gagap ko, dengan soal lain jawab lain, budak darjah 2 sekolah Tamil pon tau ko tipu..haih..

Insaf la sebelum terlambat..

Siakap senohong gelama ikan tongkol, bercakap bohong lama2 kau kene pukul..ambek ko..

hahahahaha…

p/s: kalo aku marah ko buat jahat,maknanya aku maseh ambil berat..tade mase la nak tegur2 org yg aku tak sayang..aku tanak ‘dijual’ ko nnt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s