Semalam

hehee..akhirnya sampai kat part Mona with her dragunov..this part is my fav when i played Max Payne 2. I played the game at work during the lunch time or after 530 when i was waiting for a trip home with my sister in law…

So yesterday, main punyer main..mcm syok plak…jeling2 jam tgk dah pukul baper..mcm dah 6 suku..takpe sikit lagi..hehe..naik tangga..dan lagi dan lagi..nnt save pastu amek file savegames untuk dibawak ke komp rumah..hehe..sronotnyer…

pastu biler Kak Roya tepon, terkedek2 aku save..dan pack..pastu sampai rumah..

masa tunggu lif ada kertas iklan yang ditulis tangan tertampal kat cermin papan penyata..

“sesiapa anda, mahu menjaga anak anda dirumah kami, sila hubungi…(alamat unit)”

aku tergelak-gelak..soh kak roya tgk,..dier pon tergelak..

“dier yang nak jaga ke, kita yang kene jaga tapi kat umah dier”

kitorang tersembur-sembur gelak..

lif bukak..kitorang masuk..masih gelak2 lagi..pastu kak roya ckp..

“ke dier persoalkan siapa anda ha,mahu menjaga anak dirumah saye

aku terus gelak2 tak kuar bunyik(gelak peringkat paling tinggi) sepanjang2 lif tuh naik ke tingkat 11, walaupun kak roya dah kuar kat tingkat 7…ade jugak beberapa org yg lain yang follow conversation kitorang turut tergelak..yang lain..tak tahu paper..hangin jer..kitorang gelak-gelak tak ajak derang..

Sampai kat rumah,bukak tudung, sangkutkan pascard kat tempat biasa, bukak stokin, basuh kaki, tangan, kumur2, then bukak peti ais…Msk..mkn..sendawa..basuh pinggan,kuali sumer..

terus ke beg keje tadi nak amek pendrive nak transfer save games tadi..hehehe..boleh sambung..hehe..ye ye..padehal tak sedar diri tak mandi lagi nih..Max payne dulu beb..

dah transfer cantek dah..tetiba teringat..manakah PLAY DISK nyer..huhu..baru teringat..rasernya masih kat opis nih..huhuhu..sedeyyyyy…depressed den..

untuk merawat kekecewaan, try la maen Prince of Persia: The Warrior Within yg menjadi game dirumah..dah sampai kat part lawan yang last.Lawan dengan Dahaka. Alternate ending sbb dpt Water Sword..tapi seyes..setelah 6-7 kali try..tak game2 jugak..

Bodossssss…

Tapi aku masih mampu tersenyum dgn iklan kat bwh tadi..THENKIU SGT kepada sesiapa yang buat tuh..seyes..menceriakan hariku inney..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s