this is your life

nak tau tak?
hahahaha…
tadi dlm tutorial aku lelapkan mata jer sepanjang sbb tader mood nak menyertai discussion seperti selalu…diam seribu bahasa…(yg ader pon aku terbersin kuat2(takleh bawak majlis!!!))this is the same tutorial where aku terlepas ckp "ouwww so sweet!" biler kiterang bincang pasal buyer bargaining power and the tutor mention about the school lect and tutor did do the bargaining on the textbook price..hehe..

tutor aku prasan!(ketidak semangatan akuh..)

and nak tau dier wat per?..terkejut beruk akuh…siries…haha..biler dah habes kelas,aku pon angkat kaki la..
dier kejar aku kat luar kelas..huhuhu..series terkejut dowh..
"i’ve been noticing your asleep during the class.Is there any problem or are you too tired?"..haiyoh….haiyohhh…aku pon ckp ler
"no…no..i’m just not feeling well"..huhu…memang pon..badan aku nih geng rapat ngan hati aku..biler hati aku saket,derita melarat,mulalah badan aku nak saket2..pening…headache..loya2..dan sebagainya..haiyoh…

pastuh aku pon terhempap-hempap jalan ker lab comp untuk online..and bukak laptop kat seblah untuk buat keje..sambil dgr MP3 la..
aku letakkn itunes dlm shuffle…then sedang aku tgh bacer2 pasal project’s beta(finance stuff) tetibe ader lagu kuarr..

"don close you eyes…this is your life"..aku cam..haiyohhhhh..
wake up call ke haper neh…hahaha..hehehhe..anyway lagu tuh dari switchfoot,tajuk dier thisis your life…hehe..

pagitadi pon sebenarnya malas sgt nak bangun…really dun want to open my eyes…then setelah berdebat dgn diri sendiri…i choose to live the life of today…hehe..esoknyer life..esok la aku fikirkan..hehe..pastuh…’
aku dapat dua smiles from somebody yg buatkan mata aku bergenang..sebak..hehe..semangat sket..nak hidup..

pastuh tgn gatal2..pegi plak check frenster my mistaken twin…hehe..jumpa plak bender2 yg menaikkan darah..menyedehkan hati..melaratkan duka keciwa sumer2 lah…haiyoh…pastu dah tulis entry untuk membalasnyer tapi…fikir balek..biaq pi la…sampai biler plak la nak habes..haiyohhhh…dah ler…dah ler…so i decide now to write a new one..hehe..

up and down and up and down and up…haiyohhh…penat dah ni oiii…sampai biler..ekk..penat dah neh..serious..

dah tak pandai nak berharap…dah tak berani nak meminta…takut sekali lagi terpukul dgn usaha yang tidak kesampaian..huhuhu..

aritu aku dah decide nak hidup..nampaknya aku kena la buat decision tuh hari2..lepas neh..hehe

ohhh..marlina..menyampah plak aku bacer entry ko neh..haiyohhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s