ye la..ye la..

ye la..ye la..dah ngaku salah dah ni..huhu..ampun la..
tapi tak pernah pun kater u nih rude ke haper…tak pernah..tapi you memang suker hangin2 la(adekah kenyataan ini memburukkan keadaan lagi)..huhu..ok,sayer ngaku salah..guilty as charged..
thanks sbb masih melawat sini..

semalam dah terjatuh dah kat dlm dewan pekse..tersadung kaki sendiri..
ada 2 tanda selalunya biler it happens…
1.i want something so badly tapi tak dapat
2.buat salah ngan org dan raser guilty

so i have embarrassed myself in front of the whole class..what more should i do before you forgive me?

the last time i jatuh in public masa kat escalator randwick plaza tuh..uhuhu…

hope you’ll find in time to forgive me..

huhu..

p/s:oh yer..keputusan yg telah lama dibuat tu maseh valid lagi sampai sekarang..tekad saya masih kuat..Jangan salah anggap..just nak mintak maaf jer..itu jer..tader niat yg lebeh2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s