drama air mata..

setelah ejek dan gelakkan fifi(asek citer pasal fifi jer ekk) sbb nangis tgk citer Qabil Kusyri,Qabil Igam,…semalam..haha..i’m paying the price la..haha..siap kuar air hidung sumer2..ngahaha….berdrama air mata..bengong..haha..memang..bengong..tapi..cheh..ader tapi2 lagi tuh..maybe sbb mental aku pun agak ta betul,tu yg bleh nangis gegiler,walopun kat tempat awam(bilik komp)..scene2 lain maseh bleh tahannn..menten jer…but biler masuk scene,mak derang terjepuk kat lecak…nangis2 dlm hujan tuh…ahaha…memang terus,dah tak ley tahan2 lagi..ngahaha..bengong la..

neway,korang,jgn isap dadah ok..tak kesah la,how crappy your life..don’t let it become crappier and crappiest…one thing led to another..sumer2 org pun terlibat..ngahaha..pesan kat aku sendiri sbb tendency to self-destruction nih masih perlu dikawal..

tapi aku rasa la..mesti lepas tgk citer nih,penagih akan kurang kat mesia..haha..sbb aper yg happen cam close ngan realiti..bukan dlm drama jer bleh happen..so maybe derang bleh relate..saper nak,kalo tak dpt kawen ngan awek cun sbb kene tahan reman..ngahaha..

itulah hidup ni kekadang tak ikut logik…and consequence of our decision and action didn’t follow a straight path,like we think it does..

2 thoughts on “drama air mata..”

  1. hahahhahhahha!!!
    tu la, ejek org lagie!!
    kan dh cakap citer nie sedey gle!!
    pasal kuarge!!
    sure teringat mak bapak n family kat kmpung nun tuh!!
    hahahha..
    jom nangis ramai2=P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s