Doing the right thing…entry mengsaiko diri…

Yeah,it sucks big time ok.Tapi memandangkan one way ticket untuk kedakapanNya belom compom lagi,aku takut nnt,jadik daging barbeque plak.
Kekadang rimas jugak sbb biler buat salah or nak buat salah,ader satu raser saket yg bring things back to reality.Constant aching.Dunno if everybody has it.

"Kamu bukan Tuhan,Marlina.Hukum menghukum bukan pada tangan2mu.Ye,dier memang ader buat salah,kamu pun bukan membantu dier supaya berhenti.Kamu lagi join dier buat salah,menggalakkan dier.Lupakan jer,dah la.Allah tahu semua.SEMUA.Tinggal kamu nak pegang janji2Nya atau tak jer.So amacam,nak stay jadik budak kecik mengamuk meratap satu episod kehidupan,ker nak jadik budak besar yg berjiwa besar"

Tentulah nak jadik budak besar yg berjiwa besar..but it sucks ok..it totally sucks..
from the start till the end,doing the right thing,sucks..

yeah,for now..but when you look back..there’s no regrets..dulu dah pernah buat kan..remember how cooling it was to look back in their faces and feel imensely proud of yourself for doing the right thing with them..apa bezanya sekarang,kan..

heeeeee..

I want to be the best in His eyes.Since I have the worst flaw,humanity can get,i hope by trying to be compasionate,patient and forgiving,i could buy a way to earn His Grace.
Kerana ibadahku lemah lagi cacat,kerana hatiku hitam berdosa,kerana aku tak mungkin layak untuk syurgaMu,Kasihanilah aku.Hanya belas kasihanMu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s