Songs,Books,Movies,and my favourite subject,People and ME..hehe..

Bender2 baru dlm bulan April
Senarai lagu baru yg tgh hit kat carta itunes aku..haha
1.Heart of life by John Mayer
2.Berdua lebih baik by (fifi bagitau)Acha septriasa
3.Teman tapi Mesra by Ratu
4.The Fray’s mcm lagu I’ll look after you,Vienna,Hundred
5.sumer2 dlm felem Happy feet..especially my way by robin william(he’s legendry la)
6.believe it or not,Jerat Percintaan..haha..i know i know…

overall,my preference of music has changed quite a bit,ini sumer hepi feet punyer pasal..tgh suka dgr lagu yg buat kepala hangguk2 bahu goyang2..walau dlm bas sekalipun..haha..aritu for one whole night,dgr lagu berdua lebih baik berulang-ulang kali sbb nak stay up utk study for exam punyer pasal..sudahnya sampai la kehari ini dok berputar lagu tu kat kepala..lagu nih from movie heart ekk..tapi bila tgk sikit2 sedutan dari movie nih dlm video klip dier raser cam alahai..sungguh la sampah(mesti kene marah dgn peminat citer nih karang)…haha..maybe aku yg dah tua kot..ker,memang ader cilok2 sket dari kuch kuch hota hai..huhu..

MOvies
Banyak sungguh movie2 yg aku tgk..
1.Little Miss Sunshine-hmmm..quite ok
2.The queen-boleh la
3.Man of the Year-higly recommended
4.Closer-highly recommended,walopun ader part yg kalo takder pon takper,tapi overall very good la..utk tontonan dewasa,yg sendiri boley tapis
5.40 year old virgin-memang sgt bengong la…banyakkkkk yg kene tapis..
6.Happy feet-yeah..sgt2 suker..haha..obses nih..obses..

Overall,movie yg aku tgk nih kebanyakannya sbb dah ader available kat shared file di comp room..try jugak tgk diva popular,tapi raser cam terllau sampah sehinggakan yg lawak dah tak lawak lagi..

Buku yg aku baca
1.Man and Wife-Andrew Klavan
2.The Naked Face-Sydney Sheldon

2-2 ceriter ttg doktor sakit jiwa..haha..tak tau la..wake up call utk aku kot..tapi memang seyes,biler pilih buku,tader niat pon nak baca buku ttg doktor sakit jiwa dan pesakit2nya..haha..tapi biler bacer,ader sket raser cam..Marlina nak jadik mcm tu ker..sbb ader banyak persamaan dgn cara aku,cara fikir aku..dgn..nak tau saper..haha..pesakit+org yg akhirnya commit suicide..haha..NaudzubillahiMinZalik..yelah,even the strongest will fall..
Pastu nak remind jugak ngan org2 yg memandang serong atau memperlekehkan kami dari golongan yg mendapat serangan2 jiwa nih..haha..nnt kene baru la tau..bukan lemah atau kuat yg menjadi ukuran masa tuh..so biler anda tuh berkeyakinan diri,jgn la sombong sgt..ahaha..pride goes before the fall..what comes around goes around,kan..nak remind jer..tapi kalo mereka tuh betul kene dan tersungkur,really the first thing i want to say,"lenkali pandang la bawah biler berjalan..haha..pastu gelak kuat2..jahat tak?..kikiki..ooppss..jgn berlagak Marlina..haha..

TERIMA KASEH YG TIDAK TERHINGGA KEPADA KAK MITRA RAIHAN UYA SHIDAH YG SGT MEMBANTU SEMASA SAYA BERJUANG UNTUK MERASAI KEHIDUPAN,MEMILIH DAN MENGAGAHI PILIHAN..<–ayat tak hengat..really..thanks for being there

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s