Sweet….

Bismillah
As’kum
ehehehe…setelah aku menceritakan species2 lelaki  perasan hensem…entry kali nih nak menceritakan  species2 lelaki yang aku suker…

1.My development economics lecture…Mr.Gautam Bose…
First,why i like him so much..he has this kind of fatherly aura around him..teaches in a slow and steady way…very stable la..and plus,he remembers my name..terkejut beruk satu hari tuh dier panggil nama aku to give opinion about something in class..
“Yes,Miss Jamal anything you want to add to the discussion…”
“opocot mak kau” aku melatah dlm ati..trus kelu lidah tidak dpt berkata-kata..awww..
“aaaa!,no sir..not at this moment..” which then followed by gelak2 dari classmate aku sbb aku jawab dlm intonasi yg poyo…
pastuh semalam..masa test aku lupa nak bawak pembaris..ader soklan kene lukis lorenz curve..aku pon gunakan the edge of the question paper as guide..tetiba dier dtg kat meja aku..agaknya dier ternampak aku dok terkial2 menggaris…

“here i fold it nicely for you”he said with his usual  sweet smile…giving me a nicely folded paper awww..bisa gugur jantung gue nih…he’s sooooo sweet…and he didn’t even come to my desk for the roll…coz he still remembers my name..

2.Shawn..
i dun have  any history with him..just met him this morning on the way to school..tetiba ujan la plak..sebabkan dah lambat tadi payung pun tak bawak…trus sajer aku terfikir nak tahan kereta..aku pun ulur la tangan kot2 ader keter yg berenti..fes car terus jln..then the next is shawn..dier berenti…aku pun bukak pintu dier..
“Can you give me a ride to the Uni…
“Hop in,its raining..” said shawn
pastu aku pun tanya la nama dier saper and dier nak g mana…
“I’m Shawn…..”
“…going to the Unigym for a swim”
So sweet of him to stop and give my a ride to uni today…kalo tak..abes la basah..

Lelaki2 seperti ini yang kita mahu…ahaks…not to mention a guy yg bukak kat pintu and hold it for me to pass..so sweet.. a guy that can make me feel like a women..awww..apsal aku sekarang nih…

p/s:aku maseh senyum ear to ear sbb Mr.Gautam semalam..mood pun baek..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s