Clearing things up…

Bismillah
As’kum
Aku tak tau nak mula kot mana…aku sendiri perasan yg ader gossip liar(chewah) mengatakan aku sedang menaruh hati kepada certain ppl..Handsome though i found him,i dun think thats the only criteria i look in a guy..yg membuatkan aku hangin..dgn dier2 sekali plak yg nak perasan..apa kejadahnya(kejadahannya according to my bro fitri)..memang dari segi lahiriahnya if im with him,it look like im the lucky ones..however,the truth is  “no baby.its not you”
memang aku akui anak2 panah yg menghubungkan aku dgn lelaki amatla terhad..dan dgn sebab itu apabila wujud satu anak panah kepada mana2 lelaki terus la dikaitkan dgn hubungan asmara pekebender…dah tak bley kwan2 sajer ker…believe me..if i like somebody..i’ll tell (done that before,dun worry)

just for future references

1.kasar as i may look…when i do speak softly,it doesn’t mean that i sedang menggoda atau memancing sekalipun…thats mean you’re my friend..i look at you as one of my girl friends…and i talk to you as i talk to them..so how would you know that ive treated you more than a friend…well,dun worry so much i’ll let you know..

2.i don’t do hint…i prefer “tell it straight to the face” type of relationship

3.i like  a guy yg tak segan2 offer diri untuk masuk bergambar..
“boleh saya masuk?”…it show some self confidence

4.he who must not snore!

5.he knows how to do laundry,folding and ironing…

6.i don’t do dates

7.don’t ever ask me to wear highheels..

8.be prepared that i may borrow some of your kemeja

9.be prepared to eat sambal every other day

10.no smoking,or we both will

11.dun ever disturbed me when im cursing the monitor of my laptop when my airforce command centre being bombarded with apocalypse tank artilery..or when Rodinz died yet again,killed by Minions of Doom..

and the list goes on…but the bottom line is,when i didn’t tell you..i have feelings for you..that just  mean i don’t…tak payah la nak menjauhkan diri pekebender…
banyak lagi keje lain kot…

p/s:this is not the first time of such things happen to me..thats why im writing this up..selalunya aku buat “lantak pi kat hang nak wat lagu mana”..tapi kali nih aku rasa aku perlu bersuara..walopun aku maseh single up untill now..i’m not desperate to go for evry guy i’m  friend with or talk to ..i believe there’s one guy for me nnt yg Allah dah tentukan to be mine and I’m his..dan syarat2 yg kat atas tuh langsung takkan menjadi limitation pun..but for now..i dun think i have met him yet..hehe..so kepada yg entah kesaper-saper tuh..kawal2 sket la “perahsaan” tuh..

One thought on “Clearing things up…”

  1. ngahaha :)) sape yg perasan tu marlina? ngahaha bikin malu saja la mamat tu..huhuhu..susah kan?ade org2 yg perasan mcm ni. nk berkawan pon susah..haih..lantak pi hang je la ckp kat die..ngahaha..😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s