ukhwah fillah fi mahabbah..

hmm..lama jugak fikir2 nak tulis aper kat blog nih..agak lama jugak tak update..
semalam baru berkesempatan membuka fail gambar2 lama kakak2ku di sydney…masa pi beraya kat The Rocks…sessi mkn mlm Thai SingHa kt bilik2 derang…masak2 kat umah Hendra..barbeque…birthdays…outings…sambil2 tuh plak dgr lagu slow ‘I believe’ dari movie My Sassy Girl..walopun tak tau maksud aper dier nyanyi..kedengarannya mcm sedih dan sayu…tapi can’t stop listening to it while browsing  the images for so many times ..the feeling is,its like ader luka kat gusi yg your tongue can’t help but keep revisiting it..it hurt but it was oddly satisfying..familiar with it?..tanpa sedar airmata luruh satu demi satu…

Thanks to (in no particular order)..kak own,kak ainol,kak ama,kak Qayya,Kindo,kak syikin,kak zakiah,kak laili,kak min,kak mitra,kak nami,kak zana,kak rubi,carol..for a very wonderful time we share together..

rindunyer biler teringat yg kak ainol akan buatkan toast sandwich and kitorang mkn lunch bersama-sama kat bilek…rindu jugak nak  bertekak dgn dier sebenarnya
rindunya rasa tenang berbaring di pangkuan kak own…
rindunya jugak ciuman kat pipi lepas sajer solat berjemaah kat surau dari kak ama bucuk..
rindu jugak kat kak syikin dgn aktiviti kitorang buat gerakan subversif kat belakang masa mesyuarat ngan pengurusan Malaysia Hall
rindu jugak nak pergi Uni Syd dgn kak zana dan kak nami..dtg msk2 dan mkn2 kt umah derang..borak2 kat park sambil minum kopi panas…
rindu jugak dgn kak laili yg rasanya kalo tgk muvi tanpa dier tak meriah..cerita seram pun bleh jadik kurang seram…”tlg sya kak mitra tlg saya”(dgn loghat pekat org kedah)
rindu dgn bau syampoo rambut carol yg bisa menyegarkan bilek komp…dan dgn lawak seposen dier tuh…
rindu ngan kak min dgn gelak org jahatnya yg hanya dier sajer yg tau buat…
and banyak lagi yg tak terucap….

i have made a vid of all the pics… feel free to watch it…here semoga nnt kita dipertemukan semula…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s