marlina suka maen game

ok..today tetiba i teringat nak letak entry pasal kegemaran aku yg satu nih…main game…pc game..
tapi aku main tak banyak la…sikit jer..game yg lama2…cam Diablo2 ngan lord of destruction expansion,red alert2 ngan yuri’s revenge expansion,max payne 1+2,warcraft:frozen throne,age of empires,and Prince of persia:warior within and the two thrones…need for speed pun maen yg demo jer sebab,aku memang lemah sket bab2 game racing…heh..bab bunuh2,staretegy ker boleh gigit lagi la….

kalo dulu kat mesian hall,org tanya mana Marlina, tak nampak batang hidung pun,Kak Qayya akan jawab “tgh bunuh setan”…then derang paham yg i tgh maen diablo2…ahaks…pastuh sebok nak maen warcraft with LAN ngan dak2 laki lain kat bilik komputer,tapi malangnya RAM 256 jer masa tuh…lambat nak loading la mender la..pastuh tgk jer la derang maen…huhu..biler dah ada duit,aku pun upgrade RAM(beli yg 512 punyer,pasang sendiri lagi tuh dgn bantuan kin).maen sendiri la sebab derang dah habis cuti dan nak dekat exam…
tapi thanks to Choi i got the cracked version of the full game dan boleh maen sendiri2..sambil dibantu cheat codes..susauh gakk kalo nak main warcraft tanpa cheatcodes..tapi guna biler dah saket hati sgt jer..sebab..maen game gunakan strategy sendiri dan berjaya, lagi manis kejayaan itu..ahaks..guna cheatcodes just to proceed with the story jer…

cuma game yg agak baru,aku try sendiri ialah Prince of persia…caner ntah aku bleh tersangkut dgn game nih..sebab seblom nih game yg aku maen adalah diperkenalkan oleh abg aku…tapi memang tak rugi la duit yg aku invest dlm gam nih…aku beli $45 tu,kalo convert duit mesia,maunyer satus lebeh..tapi asalkan mak aku tak tau suda ler…hehe..biler dah tersangkut dgn warior within,dgn empress of time nyer,dgn dahaka yg menyakitkan hatinyer…dgn dua endingnyer…memang besttttt sgt..jln citer pun best…graphic mantap..cara lawan yg -ah- sungguh smart…aku maen 3-3 peringkat beberapa kali…sehinggalah sambungannyer the two thrones keluar..

yg nih pun dah habis maen,tho jln citer dier tak sebest warrior within,bole la…memang agak mencabar la..biler jadik dark prince and biler las sekali nak bunuh ketua syaitonirrojimnyer…ahahaha…baru2 nih dah habis maen…sekarang tgh maen red alert 2 balek..hehe

here the quote at the end of the two throones
”most ppl would think time is like a river that flow swift and sure in one direction,but i have seen the face of time and i can tell you they’re wrong.tiime is like an ocean in a storm.you may wonder who i really amand why i say this.come, and i’ll tell you a tale like none you have ever heard.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s