http://marlinajamal.fotopages.com

As’kum
Dalam beberapa hari nih,dok perah2 otak jugak nak tulis aper kat blog neh.sebab tgh asyik dgn dunia still images…tgh giler tangkap gambar…since 28 april haritu,ive taken almost 800 pics, bila dah tolak dgn gambar yg tak jadik dan gambar sajer nak test setting,yg blur lagi…tinggal la dlm 300 jer…tu pun kalo pilih2 yg betul2 minat ader la dlm puluh2 keping jer..hehe..elok gak ader camera neh..kurang sket fikiran aku dok melayang-layang entah kemana…yg tak bestnyer,mcm dah malas nak gi skolah..ehehe…

biler i start suker photography nih?

maybe selepas shidah dtg sydney…bila tangkap2 gambar masa autumn tuh..kat sydney habour,circular quay..kat centennial park..lepas tgk hasilnya biler upload kat fotopages…rasa sgt best.. masa tu autumn..so the color at that time was really nice..the pics<–click here

and then ada sorang dak laki yg tidak la diketahui asal usulnya commented the pics…bakadasu…entah saper..(korang kenal?)…dak yg tgh belajar kat germany…i went to look up his pages and …MasyaAllah..the images memang sgt cantek…terutama yg ada snow tebal and sorang tgh jln…then i pegi ke link2 member serumah dier,yusree n harussani..memang sumer kaki tangkap gambar…rasa jeles tidak semena-mena….hehe..nak jugak2 tangkap gamabr cantek2 cam depa..

so here i am…

Camera Sony DSC H1=$599
Memory Stick Pro=$70
Camera bag Lowepro=$20
Tripod Inca=$39

Gambar kat atas tuh….tak ternilai harganya for me…

2 thoughts on “http://marlinajamal.fotopages.com”

  1. marlina..marlina.. syndrome tangkap gambar plak rupenye..huhuhu.. tp gamba kat atas tu mmg lawa!πŸ˜‰ eh..kata2 terakhir ko tu mcm pnah ku dgr la… tp kat iklan kredit kad mana ya…?? hahaha.. tgh bz buat essay..sok kene anta…😦

  2. mastercard visa kot..hehe..tapi yg nih tak pakai kredit card..pakai debit card..bila convert duit mesia..gak pening sekjap arr kepala aku..hehehe..tu arr kene belajar tgkp gamabr sungguh..kalo tak takut gak cam monyet dpt cincin..harap kemra jer best..hahaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s