papaya in pyjamas

hahaha..entry kali nih..menceritakan ttg perihal watak terbaru,yg ada bau2 bacang ngan banana in pyjamas.

tahukah korang,kat umah aku ada papaya in pyjamas….hehe..gimik jer lebeh..

actually kak qayya yg setiap malam akan apply body butter yg bau betik…..memula disebabkan kecetekan ilmu ttg segala mak nenek krim2 kat bodyshop tuh,i ingat dia ada beli betik dan nak hidangkan selepas dipotong…tuptup kuar ke ruang tamu tader betik pun, dier ader la dgn pyjamasnya sambil2 mengapply that krim… tgh tgk tv..tapi bau betik betul2..seyes bau betik…betik harum manis.

pastu setelah diexplain oleh dia,barulah confirm dia guna body butter bau betik..

i tanya dia,”asal tak beli bau pisang.bau pisang ada tak?” pastuh gelak2
“yelah,bleh jadik bebetul banana in pyjamas.”

so jadilah dia Kak Qayya sebagai Papaya in Pyjamas…(dah la nama dekat2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s