aku dan keinginanku

hehehe…tajuk cam aper jerk…
aku seorang yang cepat kempunan..kata mak aku la…kan org tua2 kata kalo nak something tapi tak dapat,baik dapatkan..kalo tak nanti kempunan…hehe..i have that syndrome of kempunan…

tak taulah sejak biler ader…kalo i want something thats mean i want it…kalo tak mesti termimpi-mimpi…and lagi takbestnye..akan tersadung kaki sendiri..
maybe due to carelessness sebab fikran dok merewang-rewang memikirkan bende yg dihajati kot..

heh..haritu,hasil dari kejadian tersadung sebanyak 4 kali masa jogging yg mana satu antaranya hampir menyebabkan kecederaan serius terhadap bukulali yg memang dah second hand nih..aku pun habis almost $100 dollar membeli barang yg dihajati petang tuh jugak..hasilnya aku dah tak tersadung lagi…macam2 perangai…ker sajer carik alasan nak bershopping

kali nih aku dok mimpi2 pasal camera plak…-sigh-
 “caner nak buat nih mate?” i tanya Kak Qayya pagi tadi.
“tu lah i dah ckp.beli jer.takyah fikir2 lagi dah lama dah dok usha2 kan?”

nak beli ke tak…rasa cam nak buat poll hehe..so pembaca2 sekalian,

“patutkah saya membeli digital kamera?”

(tolong saya dengan memberikan pendapat anda)

One thought on “aku dan keinginanku”

  1. ahaha..mmg alasan!!😛 ape yg ko beli smpai $100? mmg blanja kasar betul tau. hoho..

    beli camera? murah ke kat sane? da tu slame ni ko amik gamba pkai ape? phone camera? same la kita..sob sob..hoho..tp malangnya aku xde duit mau beli camera..ngahaha..patutkah anda? herm..depends on ur financial statement mate. for me: dream on! for u: bukak internet banking, tgk duit baki la…hahaha..:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s