Entry for April 13, 2006

wahhhhhhh…lamanya tak tulis blog….lamanya…rindunya…hari nih birthday.yay!kenapa aku tidak segan silu menggembar-gemburkan berita hari jadi aku nih?kenapa..sebab..buat apa nak malu…buat apa nak segan….dah memang harijadi aku nak nyorok kemana

kak Qayya masakkan dinner harinih..siap ngan money bag(makanan) sekali..and oh ye i got an antique- looking pocket watch from her..Thanks,mate…hehe…”oi,jgn masuk dapur oi!”jerit kak Qayya biler aku nak tolak sliding door dapur…sepraise2 katanya lagi….tapi kalo dok tumis2 tuh baunya buat aku lapar kot…so amik bau jer lah sampai dier siap masak….baru abis ma…burp!oopppsss takleh bawak gi majlis!hehe

kak mitra plak bagi electronic card kat laptop nih…konon2lah dier ader password..heh
maznah hantar msg…hehe..sempat gak aku dok peringat dia buat kuih buah melaka for tomorrow…
and thanks to hendra gak for the msg…and thanks to hendra.com.au gak sebab memberi dier maklumat ttg hari nih

”maybe someday when i feel,i can’t do it anymore,i will stop trying,i will just leave,no words nothing.and i hope you understand,this time,im gone for good.just let me be.”
                                                                                                                                                          

One thought on “Entry for April 13, 2006”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s