‘siti’ terkeluar dari amazing race?

buat sesaper yg kat sydney,kalo tgk amazing race,perasan tak yang desiree(anak dlm pasangan anak beranak wanda-desiree)muka dan gaya dier ada iras2 siti…maybe sebab aku lama tak tgk siti huhu..tak tahulah aku dok terbayang-bayang org lain sebabgai dier…but this one im very sure that there’s strong resemblance between her and siti…style dan even tone suara pun mcm siti…huhu…tapi malam tadi dah terkeluar huhu….sedeh..pasnih tak leh tgk siti in person lagi….

this is the link to cbs website,dlm gambr tuh tak nampak sgt..here

but do watch the video…and see if im right or i am right…hehehe….ok back to econometric…

bye guys

cheers..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s