kapten’s log minggu ini

carta lagu kat i-tunes aku minggu nih
1.in this life-chantal kreviazuk
2.shine-shannon noll
3.sentuhan listrikmu-m nasir
4.alif ba ta duniaku-awie
5.if you could only see-tonic
6.pachabel cannon-mozart
7.yang kumau-kris dayanti
8.mixtape-butch walker
9.get here-oleta adams
10.if i’m not the one you want-nsync

minggu nih tak banyak bender menarik utk diceritakan buat tatapan umum…cuma penyakit tidur telah mula menyerang kepala hotak aku semula….ahahaha…best tido weh..dah autumn2 neh..pastuh hujan mlm2..masuk bawak selimut trus jlnnnn….

dulu firdaus(rumate aku)dier nih pompuan…okeh….kater maybe penyakit tido banyak aku nih adalah kerana jangkitan virus saikological prob….maybe dier betul..sebab aku pun rasa aku saiko sket sekarang…tapi takpe..aku harap saiko aku nih hanaylah fasa yg patut aku lalui sebelum graf mental health aku naik ke peringkat yg cemerlang dan stabil for the rest of my days…no more ups and downs…ehehehe…so smentara aku recuperate my mental state,i mite not write something worth reading in here…sorry mate….i’ll be good for now and stop…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s