idle mind

aku suka cuti 2 minggu jer…kalo lebeh daritu aku bleh jadik giler..cepat marah..perangai pun sgt hampeh..ppl would say find a work..yeah right easy to say..aku dah pegi carik..dah tu they would reply carik lagi..lagilah tensen aku…aku nak main game pun dah jemu..dah tamat dah aku maen..hehehe…nak jln2 duit blom masuk…nak keje sgt2 sebenarnya…

so duduklah aku dibilik melantak tgk muvi…dah jemu..tulah masalah aku cepat jemu..bila jemu mulalah aku nak engagekan diri  dgn abstract thinking aku..

pastuh mulalah menggatal nak tulis blog lah apa lah..hehehe…nnt lah aku tulis apa yg dok berlegar-legar kat kepala nih..belum fully thought pu..so biarlah beberapa hari lagi.esok aku citer kot..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s