Entry for November 04, 2005

assalamualaikum..

entry pertama kat blog baru aku…dulu aku ada blog kat friendster..but i decide to cancel my account due to certain prob..tapi itulah..memang agaknya loud thinker like me cant stop blogging kot…every other day pun banyak jer bender yg bermain di fikiran…kene kluarkan so new and fresh thought can be develope…

hari kedua lebaran di perantauan..tader pun yg tragik sgt..mcm biasa jer…i called home and talk to each and evryone of my family semalam,including chenta hatiku,shiro..kuikuikui..eventhough he didnt reply back in a more understandable way,but hey,the sweetest things is those left unsaid..in my heart i know he miss me too..ahhhahaha..gaya2 aku tulis nih mcm pria kesepian plak..ada plak duk citer pasal kucing macam boipren…bila diingat balik..bukan sejak kebelakangan ini sajer yg aku duk sebok ada kucing..memang sejak dari dulu..dari sekolah rendah..kalo nak balik rumah jumpa kucing kat tepi jln..duk usung bawak balik..kucing sgt best…coz they have their own perangai and ways to show that they are grateful of what you have done for them…

stop cakap pasal kucing…ok lah dah la nih utk entry kali nih..lenkali aku citer lagi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s